pirmdiena, 2013. gada 2. septembris

UZRUNA BĒRNIEM: 1.septembris


Šodien ir 1.septembris un jau rītdien sākas jaunais mācību gads, kad tik daudziem no jums ir jāatgriežas bērnudārzā vai skolā. Skolēni parasti visas skolai nepieciešamās lietas – grāmatas, burtnīcas, rakstāmpiederumus un sporta tērpu, nes līdzi mugursomā. Dažreiz no rītiem ielās var redzēt skolēnus, kuru mugursomas ir gandrīz tikpat lielas kā viņi paša, ka pat jābrīnās kā tādi mazi bērni var panest tik lielu smagumu.

Un dzīvē arī ir līdzīgi, ka bieži cilvēki cenšas sev līdzi nest smagas lietas. Iespējams, ka kādi no jums ir noraizējies, vai jaunajā klasē tev būs kāds draugs, vai ka pārējie klasesbiedri būs draudzīgi? Varbūt kādam ir bail par to, kāda būs jaunā klases audzinātāja, vai šaubas par to, vai varēsi tik galā ar visiem mājasdarbiem, vai bail no sliktām atzīmēm. Šīs visas var būt smagas nastas, kuras mēs nesam sev līdzi.


Labā ziņa ir tā, ka tev nav tās visas nestas jānes sev līdzi. Ja tu gatavojies sākt jauno mācību gadu bērnudārzā vai skolā ar pilnu somu uztraukumiem un bailēm, tad jau šodien tu tās visas vari atdot Jēzum. Vasaras Bībeles skolā mēs mācījāmies Bībeles pantu - Neesiet noraizējušies ne par ko, bet jūsu vajadzības lai top zināmas Dievam ikvienā jūsu lūgšanā. /Filipiešiem 4:6/. Atdod visus uztraukumus Dievam un pretī saņem Viņa mieru. Lai Dieva vadīts Tev jaunais mācību gads!

Adaptēts pēc A Backpack Full of Worries. http://www.sermons4kids.com/backpack_of_worries.html

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...