svētdiena, 2013. gada 15. septembris

UZRUNA BĒRNIEM: Aptieciņa


                                                                       foto no interneta resursiem

Vai Tu zini, kas šis ir par koferīti? Tā ir mūsu draudzes medicīniskā aptieciņa. Tā vienmēr ir mums līdzi, kad visi braucam uz nometni. Ja tev nometnē ir gadījies nobrāzt ceļus, tad droši vien zini, ka šajā aptieciņā iekšā ir plāksteri, bet ne tikai tie vien, jo cilvēkiem mēdz gadīties dažādas veselības problēmas, tāpēc tur iekšā ir dažādas zāles. Vai gribi paskatīties kādas? Te ir zāles pret alerģiju, pret sāpēm, pret vēdergraizēm un daudzas citas. Te ir līdzekļi, ar kuriem nedezinficēt ievainojumus un to pārsiet. Ļoti daudz dažādu zāļu un medicīnas līdzekļu. Un šī jau ir tikai aptieciņa koferī, bet cik daudz dažādu zāļu ir lielajās aptiekās...?! tas mums liek domāt, ka pasaulē ir daudz sāpju.
Šorīt baznīcā mēs esam sanākuši daudz cilvēku un tur kur ir daudz cilvēku, tur ir arī daudz dažādu problēmu un sāpju cilvēku dzīvē. Iespējams, ka starp mums ir kāds, kurš ir atvadījies no mīļa cilvēka. Kādam varbūt sāp, jo viņš ciešs no kādas slimības, vai kāds ko viņš mīl ir saslimis. Varbūt kādam sāp sirds, jo ir nesaskaņas ģimenē.
Cik gan tas būtu labi, ja šīm visām sāpēm un ievainojumiem būtu kāds risinājums?
Pateicoties Dieva mīlestībai mums ir dots Evaņģēlijs, kas tulkojumā nozīmē labas ziņas. Kas tad ir šī labā ziņa? Tā, ka Jēzus Tevi mīl un grib par Tevi parūpēties, ja tu to Viņam ļauj. Jēzus grib rūpēties par Tevi ne vien, kamēr tu dzīvo šeit virs zemes, bet vēl svarīgāk mūžīgi. Jēzus ir stiprs un varens, Viņam ir iespējams pilnīgi viss, ja tā ir Viņa griba. Iedomājis Viņš ir tik spēcīgs, ka Viņš uzvarēja nāvi un augšāmcēlās, tāpēc, ja Tu Viņam tici kā savam Glābējam un nožēlo savus grēkus, tad arī Tu reiz nonāksi Debesu valstībā, kur nebūs ne asaru, ne sāpju, kur nevajadzēs zāļu, bet tur būs paša Dieva tuvums. Vai tu tici?


Adaptēts pēc The „God-pill” of Jesus Christ  http://www.sermons4kids.com/gos-pill.html

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...