pirmdiena, 2013. gada 24. jūnijs

UZRUNA BĒRNIEM: Pabeigts!

Foto no interneta resursiem
Vai tu vari pateikt, kas šīm visām lietām ir kopīgs?
  • v     Paskaties uz šo zīmējumu! Kāds to ir iesācis krāsot, bet nav izkrāsojis visu.
  • v     Kāds ir sācis adīt šo šalli, bet nav pabeidzis.
  • v     Kāds ir sācis atminēt krustvārdu mīklu, bet ir padevies un nav ticis līdz galam.
  •  


Tātad, kas ir vienojošā īpašība visām šim trim lietām? Neviena no tām nav līdz galam pabeigta! Kādi cilvēki ir iesākuši darīt šīs lietas, bet nav tikuši līdz galam un nav pabeiguši. Es domāju, ka arī tavās mājās ir kādas lietas, kuras ir atstātas puspabeigtas – iespējams tu esi sācis likt puzli un neesi to salicis vai izšūt kādu zīmējumu, vai precīzi salikt lego konstruktoru pēc instrukcijas. Iespējams arī tavi vecāki ir kaut ko iesākuši un nav tikuši līdz galam, varbūt tev mājās ir uzsākts remonts un nav pabeigts vai kaut kas cits atstāts puspabeigts. Ikviens no mums kādreiz ir sācis darīt kādu lietu, bet nav ticis līdz galam.
Bet cik labi, ka ar Jēzu ir citādāk. Viņš ir pabeidzis to uzdevumu, kuru Dievs Tēvs Viņam uzticēja. Jēzum bija jānāk uz šo pasauli, lai glābtu grēciniekus, atdodot savu dzīvību pie krusta kā izpirkšanas maksu par grēkiem. Un Jēzus to izdarīja. Viņš neatstāja savu glābšanas uzdevumu pusdarītu. Viņš to pilnībā paveica. Jēzus izdarīja visu, lai glābtu mūs un piedotu mūsu grēkus.
Kad tu lūdz Jēzum, lai viņš tevi izglābj, Viņš arī Tev uztic uzdevumu – stāstīt citiem par Glābēju Jēzu, dzīvot Jēzum un, kas zina, iespējams vienu dienu kļūt par misionāru, lai stāstītu par Jēzu kādā tālā pasaules vietā, bet varbūt tepat Latvijā.

Lai Dievs tev palīdz pabeigt to uzdevumu, kuru Viņš tev ir uzticējis!  


Adaptēts pēc stāsta no Sam Doherty „Bible Talks for Children”.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...