otrdiena, 2014. gada 18. marts

UZRUNA BĒRNIEM: Kontroles pults


Vai Tu zini, kas šī ir par lietu? Tā ir kontroles pults. Ja tev mājās ir televizors, tad tev ir arī līdzīga pults. Ar to var ieslēgt un izslēgt televizoru, pārslēgt kanālus, pagriezt klusāk vai uzgriezt skaļāk to, ko tu skaties. Tātad ar šādu pulti var vadīt televizoru. Šī, kas man ir rokās, nav vis televizora pults, lai arī tā ir ļoti līdzīga, tā ir šī projektora kontroles pults. Ar kuru var, padarīt redzamo attēlu gaišāku vai tumšāku, dažādi to pielāgot, lai mēs labāk varētu saskatīt, kā arī ar to var ieslēgt un izslēgt projektoru. Izmēģināsim....
Šis piemērs par kontroles pulti, vedina vai vaicāt - vai arī manai dzīvei ir kontroles pults? Kas kontrolē un vada manu dzīvi? Vai Tu domā, ka tikai tu pats un Tavi vecāki nosaka Tavu dzīvi, vai vēl kāds?
Jēzus vēlas būt Tavas dzīves noteicējs, lai tavas dzīves kontroles pults ir Viņa rokās. Vai Jēzus ir noteicējs pār taviem plāniem un izvēlēm, kuras tu izdari, vārdiem, kurus pasaki, darbiem, kurus dari un domām, kuras tu  domā? Tev iespējams tas nemaz tā uzreiz nepatīk un tu jautā – bet kāpēc Jēzus vēlas visu vadīt un noteikt? Tāpēc, ka Viņš vēlas tev pašu labāko. Bībelē ir teikts, ka Dievam ir plāns tavai dzīvei. Un tas ir pats labākais plāns kāds vien var būt, jo Dievs ir visa radītājs. Taču tu nekad neuzzināsi, cik brīnišķīgs ir šīs plāns, ja vien neatdosi savas dzīves kontroles pulti Dievam.
Uzticies, ka Dievs Tev vēl pašu labāko!


Adaptēts pēc Who’s control? http://www.sermons4kids.com/who_is_in_control.htm

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...