trešdiena, 2014. gada 5. marts

UZRUNA BĒRNIEM: Slazds un brīvība

foto no interneta resursiem
Šorīt es Tev gribu pastāstīt kādu pavisam nesenu notikumu, kas atgadījās šajās Olimpiskajās spēlēs. Krievijas distanču slēpotājs Antons Gafarovs piedalījās pusfināla sacensībās, bet distances vidū piedzīvoja kritienu, kā rezultātā tika sabojāta viena no viņa slēpēm. Pēc kritiena Gafarovs piecēlās un turpināja sacensības, taču bojātās slēpes dēļ viņš vairs nevarēja normāli paslēpot.

Pēc īsa brīža viņš krita vēlreiz un šoreiz bojātā slēpe pārlūza uz pusēm. Brīdī, kad šķita, ka krievu slēpotājs tomēr netiks līdz finiša līnijai, viņam palīgā steidzās Kanādas izlases treneris. Džastins Vedsvorts, neko neteikdams, notupās pie sportista, palīdzēja noņemt bojāto slēpi un uzvilkt jauno. Gafarovs finišēja pēdējā, 12. vietā, bet, pateicoties Kanādas trenerim, saņēma olimpiskajam čempionam cienīgu skatītāju atbalstu.

Pēc sacensībām atklājās, ka Vedsvorts krievu sportistam ziedoja rezerves slēpi, ko bija sagatavojis kādam no saviem audzēkņiem.

Vēlāk žurnālisti intervēja kanādiešu treneri un jautāja kāpēc viņš palīdzēja sportistam no citas komandas, kanādiešu treneris atbildēja: «Tas bija tāpat kā redzēt slazdā iesprūdušu dzīvnieku . Nevarēju vienkārši sēdēt malā un nepalīdzēt. Gribēju, lai viņam ir iespēja sasniegt finiša līniju».

Šis notikums liek mums domāt par to, ka cilvēki, kuri nepazīst Kristu ir iesprūduši grēka slazdā. Un, lai viņi tiktu no tā ārā, ir nepieciešams kāds cilvēks, kurš atnes atbrīvojošo vēsti par Kristu, lai sagūstītajam ir iespēja ne vien tikt vaļā no grēka slazda, bet arī Dieva spēkā sasniegt finiša līniju – nonākt Debesu valstībā.


Avots: http://www.businessinsider.com/cross-country-skier-given-ski-2014-2

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...