otrdiena, 2013. gada 9. aprīlis

07.04.2013.nodarbība: Sekot Jēzum - 1.klases grupa

Aprīlī sākam mācīties jaunu materiālu – 4 nodarbību ciklu „Sekošana Jēzum”, ko sagatavojuši Timoteja skolas studenti. Šo nodarbību uzsākām, skatoties video liecību, kurā basketbola treneris pastāstīja par savu darbu, un to, kā viņš izjūt Jēzus vadību savā dzīvē.



Pēc tam bērni nonāca džungļos, kur bija jāizvēlas vadītājs kādai bīstamai ekspedīcijai. Par vadītāju šoreiz tika izvēlēts Ritvars, un viņš devās džungļu biezoknī izveidot pēdu taku, lai pārējie dalībnieki varētu sekot viņa pēdās un visi kopā sasniegt mērķi – banānu ķekaru. Viss beidzās veiksmīgi, un banāni nonāca ekspedīcijas dalībnieku vēderos 

Pēc tam bija laiks izlasīt un pārrunāt kādu Bībeles notikumu no Marka evanģēlija – par to, kā Jēzus aicināja pirmos mācekļus. Lai labāk atcerētos un izprastu notikušo, bērni katrs izvilka kāda notikuma dalībnieka vārdu un mēģināja izstāstīt, ko tieši viņš šajā notikumā darīja. 


Tad bija laiks izveidot jūru un pašiem kļūt par zvejniekiem – sadalījāmies 2 komandās un sacentāmies zivtiņu makšķerēšanā, pie tam katra zivtiņa sevī slēpa kādu āķīgu jautājumu par nupat lasīto stāstu. Uzvarēja draudzība, un visi varēja cienāties ar zivtiņu cepumiņiem. 



Cepumus ēdot, bērni uzrakstīja, ko katrs no viņiem parasti dara svētdienskolā. Divas populārākās atbildes mūsu grupiņā bija – mācās par Jēzu un spēlējas ar mantām.


Visbeidzot ķērāmies pie rokdarbiņa – visiem bija iespēja skaisti izdekorēt Bībeles pantu, ko paņemt uz mājām. 


Darbiņu darot, baudījām nu jau trešos gardumus šajā nodarbībā – šoreiz par godu visiem, kam bijušas dzimšanas dienas (mūsu grupiņā gan nebija neviena gaviļnieka), kā arī tam, ka sācies aprīlis un, cerams, tuvojas pavasaris.
Gatavojamies Dziesmu dienai, kas notiks 1. maijā Pestīšanas templī. Arī visi bērni no Mateja ir aicināti piedalīties Dziesmu dienas koncertā. Vairāk informācijas lapiņās, kuras būs pieejamas pie skolotājām nākošajā nodarbībā. Dalība jāpiesaka pie Lienes (26380863) līdz 14. aprīlim.

Skolotājas – Irēna un Nora

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...