otrdiena, 2013. gada 23. aprīlis

21.04.2013.nodarbība: Pētera kļūdīšanās - 1.klases grupa

Šo nodarbību sākām neierasti, jo pie mums viesojās Stjuarts no misijas O.A.C.Latvijā, un  visas grupiņas kopā skatījāmies viņa rādīto priekšnesumu par Pētera veiksmīgajām un ne tik veiksmīgajām dienām kopā ar Jēzu.


Pēc tam visi kopā uzdziedājām, un arī noskatījāmies trešo no četrām videoliecībām, kur šoreiz bērniem par savu darba dzīvi un dzīvi ar Jēzu stāstīja mūsu pašu svētdienskolas skolotāja Anita.
Tad devāmies atpakaļ katrs uz savu klasīti un aplītī pārrunājām, ko mums patīk darīt pavasarī – gandrīz visiem patīk braukt ar riteni un pavadīt laiku ārā. Kopā lūdzām par mūsu nodarbību un bērnu vajadzībām, un tad spēlējām spēli, kurā bērniem bija jānosaka, vai minētais fakts ir patiess vai nē. Tā mēs visi iemācījāmies, cik viegli ir kļūdīties un sapratām, ka neviens nezina pilnīgi visas lietas, tā ka kļūdas gadās. Svarīgi ir, ko mēs ar savām kļūdām darām.
Tāpēc izlasījām Bībelē rakstu vietu par to, kā sanāca kļūdīties Pēterim, kad viņš savās bailēs Jēzu trīs reizes aizliedza. Pārrunājām, kā viņš jutās, kā justos mēs līdzīgā situācijā, un arī to, ka Jēzus piedeva Pēterim, jo zināja, ka viņš savu kļūdu ļoti nožēlo.



Pēc tam atkārtojām bībeles pantu: bērniem bija tas jāsaliek pa zilbītēm kā pēdu taka, un pēc tam pašiem tā jāizstaigā, pantu atkārtojot. 


Nodarbības noslēgumā uztaisījām garšīgas sejiņas, kas sākumā bija bēdīgas (kā Pēterim), bet pēc tam kļuva priecīgas (kad viņš saņēma Jēzus piedošanu). 



Gaidot vecākus un ēdot maizītes pārrunājām, kā visiem klājas skolā, kā arī Maija un Rebeka saņēma grāmatzīmes par sakrātajām 10 svētdienskolas apmeklējuma reizēm.

Skolotāja Irēna

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...