svētdiena, 2013. gada 19. maijs

UZRUNA BĒRNIEM: Gaiss un Svētais Gars


Šorīt man līdzi ir balons. Izskatās, ka tas varētu būt ļoti skaists, apaļš, dzeltans balons. Tomēr šķiet, ka šim balonam kaut kas pietrūkst. Vai kāds var pateikt, kas tam trūkst? Gaiss! Balonu vajag piepūst. Lai balons varētu būtu īsts balons - lidot gaisā un iepriecināt bērnus, tad kādam tas ir jāpiepilda ar gaisu.

Šis balons mums var kaut ko pastāstīt par draudzi. Šodien ir īpaša diena, kā jau mācītājs teica, šodien mēs savinām Vasarsvētkus. Vai Tu zini, kas notika  Vasarsvētkos? Tā bija diena, kad Dievs Tēvs sūtīja Svēto Garu, lai iepūstu dzīvību savā draudzē, lai draudze – katrs ticīgais un visi kristieši kopā, varētu būt tādi kādus tos Dievs ir iecerējis.
Pēc Vasarsvētku dienas, kad Dievs bija iepūtis Svēto Garu draudzē, cilvēki sāka citiem stāstīt par Jēzu un šī vēsts darbojās – cilvēki atzina Jēzu Kristu par savu Glābēju un tūkstošiem cilvēki pievienojās draudzei. Draudze kļuva dzīva un sāka darīt lietas, ko Dievs tai bija pavēlējis.
Šodien Svētdienskolas skolotāji katram Tavā grupiņā uzdāvinās pa balonam. Tad, kad Tu to piepūtīsi, atceries, ka tāpat kā, lai balons varētu būt tāds kādam tam ir jābūt, tam ir jātop piepildītam ar gaisu. Savukārt lai mēs – tu un es, un visa draudze kopā, varētu būtu tādi kādus mūs ir iecerējis Dievs, mums ir jābūt piepildītiem ar Svēto Garu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...