svētdiena, 2012. gada 2. septembris

UZRUNA BĒRNIEM: Tauriņš un Bella



Kāpuri ir mazas radībiņas, kuras ēd augus un to lapas. Viņi ir mazi un vāji un nevar sevi pārāk labi pasargāt. Kad kāpuriņš ir kādu laiku padzīvojis un pietiekami daudz paēdis, tad tas sāk vīt tādu kā zīda diedziņu sev apkārt. Kāpuriņš to tin un tin, un tin līdz tas viss ir ietinies zīdainā, baltā kūniņā, kas pēc kāda laika sacietē. Varētu šķist, ka kāpuriņš ir nomiris, bet tā tikai izskatās.

Pēc laiciņa notiek kaut kas neparasts - kūniņa sakustas un tajā parādās plaisas. Kāds no iekšpuses cenšas tikt laukā, bet tas vairs nav kāpuriņš, bet brīnišķi skaists tauriņš ar krāsainiem spārniem. Kāpuriņš nevarēja atrauties no zemes, tas dzīvoja tepat kur mēs, bet tauriņš spēj pacelties augustu, augstu gaisā, tas atver savus spārnus un laižas līdz ar vēju pāri pļavām un upēm, izbaudot silto sauli.

Mēs esam līdzīgi tam kāpuriņam. Tagad mēs dzīvojam šo zemes dzīvi, bet šī dzīve nav viss, tad kad mēs nomirsim, tās nebūs beigas. Jēzus Kristus ir uzvarējis nāvi un augšāmcēlies un Viņš ir apsolījis, ka ikviens, kurš tic Viņam kā savam Glābējam dzīvos pie Viņa debesīs mūžīgi. Tur mēs nebūsim tādi kā tagad, tur mēs būsim brīnišķi skaisti. Tagad  mēs nespējam ne iedomāties, ne saprast  kā tas būs, kad būsim debesīs kopā ar Jēzu, bet arī mazais kāpuriņš nevarēja iedomāties, ka reiz viņa mazais ķermenītis pārvērtīsies par tauriņu ar skaistiem spārniem, kas varēs apcelties augustu, augstu debesīs.

Aizvadītajā svētdienā maza meitenīte, vārdā Bella vēl bija te, kur esam mēs visi -  šeit uz zemes un viņa jau te bija brīnišķi skaista. Tagad viņa ir debesīs kopā ar Jēzu, jo viņa ticēja Jēzum. To cik brīnišķi skaista viņa ir tagad, mēs redzēsim tikai esot tur  - mūžībā kopā ar Jēzu, kur mēs nokļūsim ticot un sekojot Viņam. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...