otrdiena, 2013. gada 19. marts

17.03.2013.nodarbība: Ģetzemanes dārzā - 3-4 gadīgo bērnu grupa


Nodarbību sākām ar sarunu, kā katram ir gājis aizvadītajā nedēļā. Būvējām lūgšanas namiņu un aizlūdzām par tiem bērniem, kuri ir apslimuši un pateicāmies par tiem, kuri ir izveseļojušies.
 

Šajā nodarbībā runājām no Lūkas ev.22:39-45
"Pēc pēdējā vakarēdiena Jēzus kopā ar saviem mācekļiem devās uz Eļļas kalnu. Tas bija Ģetzemanes dārzā. Nonākot tur, Jēzus aicināja mācekļus lūgt. Un pats nogāja nedaudz tālāk, nometās ceļos un lūdza, lai Dieva griba tiktu izdarīta. Jēzus gatavojās doties pie sava Tēva debesīs. Kamēr Jēzus lūdza, eņģelis no debesīm parādījās un Viņu stiprināja. Kad Jēzus bija beidzis lūgt,Viņš atrada mācekļus aizmigušus."


Rokdarbiņš - izdalījām lapas, uz kurām bija uzzīmēts Jēzus. Izmantojot plastilīnu, aplikācijas papīru, flomasterus, zīmuļus, krītiņus un līmi, bērni varēja izveidot Eļļas kalnu (kur Jēzus lūdza Dievu), akmeņus, olīvkokus (kuri auga Ģetzemanes dārzā), puķīti, mēnesi, zvaigznes un eņģeli (kurš palīdzēja Jēzum).


Kopā ar mūziķiem dziedājām dziesmas-"Mani vada Labais Gans" un "Katru soli speru Tevī, Kungs".

Skolotāja Ieva  vadīja spēli- kā kokiem mainās lapas caur gadalaikiem. Spēle bija ar kustībām, skaņām un A4 formāta lapām (noskaidrojām, ka Ģetzemanes dārzā arī auga koki-olīvkoki).


Nodarbības beigās katrs bērns atzīmēja plakātā, ka ir ieradies.



Neizpalika arī rotaļāšanās.



Skolotājas Anita un Ieva


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...