otrdiena, 2013. gada 5. marts

UZRUNA BĒRNIEM: Dieva komanda



Vai Tev patīk sporta spēles? Kura no visām Tev patīk vislabāk? Basketbols? Futbols? Volejbols? Zinu, ka ļoti daudziem bērniem patīk tautas bumba. Lai spēlētu ikvienu no šīm spēlēm ir nepieciešamas divas komandas. Bieži sporta skolotāji komandas sadala tā, ka izvēlas divus bērnus, kuri būs kapteiņi un viņi katrs izsauc pārējos bērnus savā komandā.

Vai atceries to sajūtu, kad stāvi un gaidi, kad tevi izsauks? Vienmēr ir prieks, ja tevi izsauc vienu no pirmajiem, jo tos labākos spēlētājus izsauc pirmos un tad ir jauka sajūta. Bet ja tevi tik ātri neizsauc, tad stāvot un gaidot, kad pienāks Tava kārta pieaug uztraukums – ja nu mani neviens neizvēlas? Ja nu es palieku pēdējais? Diezgan nepatīkama sajūta....bet ir arī citi veidi kā var sadalīt komandas.

Šodien kopā ar tevi es vēlos domāt par to, kā Dievs izvēlas cilvēkus savā komandā -  Dieva ģimenē.
Bībele mums atklāj, ka pat pirms Dievs bija radījis debesis un zemi, Viņš jau bija nolēmis, kurus cilvēkus Viņš aicinās savā ģimenē. Pirms tu biji piedzimis Dievam jau priekš tevis bija īpašs plāns.

Kāpēc gan Dievs varētu gribēt, lai mēs esam Viņa ģimenē? Kā Tev šķiet, vai tas varētu būt tāpēc, ka mēs esam tik labi, jauki un brīnišķīgi? Nē, mēs tādi neesam, bet iemesls ir tas, ka Dievs ir labs un brīnišķīgs! Šajā dzīvē tev katru Dienu ir nepieciešama palīdzība un Dievs vēlas tev to sniegt. Tev ir vajadzīgs kāds, kurš tevi mīl un Dievs tevi mīl tā kā neviens cits to nespētu. Un pats labākais – Dievs saviem bērniem ir sagatavojis vietu debesīs, kur dzīvot mūžīgi.

Dievs aicina cilvēkus, Viņš aicina tevi, lai tu būtu Viņa pusē, Viņa komandā . Viņš gaida, kad tu teiksi – Jā! Tad, kad tu nožēlo savu grēkus un uzticies Jēzum kā savam Glābējam, tad tu kļūsti par bērnu Dieva ģimenē un tad Dievs var īstenot savu īpašo plānu tavā dzīvē.

Ja tu vēl neesi atsaucies Dieva aicinājumam, tad zini, nav labākas vietas, nav labākas komandas, kuras sastāvā būt!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...