otrdiena, 2013. gada 26. marts

UZRUNA BĒRNIEM: Palmu svētdiena



Šorīt Dieva Vārda lasījumā Tu dzirdēji par to, kas notika Palmu svētdienā. Vai Tu saprati, kas tur īsti notika? Kad Jēzus iejāja Jeruzalemē, cilvēki Viņu sagaidīja kā ķēniņu - viņi Jēzus ceļā klāja drēbes un kaisīja palmu zarus. Cilvēki sauca „Ozianna!” Vai Tu zini ko tas nozīmē? Tas nozīmē „glāb”! Cilvēki priecājās, jo viņi bija sagaidījuši Glābēju.
Taču bija kāda problēma – cilvēki gaidīja citādāku ķēniņu un glābēju nekā bija Jēzus. Cilvēki gribēja tādu ķēniņu, kurš sasauktu armiju un ar spēku atrisinātu šīs dzīves problēmas. Viņi nesaprata, ka Jēzus nāca pazemīgi, lai kalpotu cilvēkiem - lai atdotu savu dzīvību kā izpirkšanas maksu par cilvēka grēkiem, lai mēs varētu saņemt piedošanu un atjaunotu attiecības ar Dievu
Pēc pāris dienām tie paši cilvēki, kuri kaisīja palmu zarus Jēzus priekšā un sauca Ozianna, šie paši cilvēki kliedza „Sit Viņu krustā!” Jo viņi nebija sapratuši, kas bija Jēzus.
Vai Tu esi sapratis, kas Tev ir Jēzus? Palmu Svētdienā ir diena, kad sagatavot Jēzum ceļu. Vai Tu sagatavosi Jēzum ceļu uz savu sirdi? 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...