piektdiena, 2013. gada 18. janvāris

13.01.2013.nodarbība: Stāsts par Caķeju. 1.daļa. - 1.klases grupa

No šodienas mūsu grupiņai pievienojās 4 jauni draugi no sešgadnieku klasītes – Agate, Rebeka, Oskars un Emīls. Kopā pārrunājām katra bērna interesantākos Ziemassvētku brīvlaika piedzīvojumus. Bērni stāstīja gan par ziemas priekiem, kas baudīti, gan kopīgām svinībām ar ģimeni un draugiem. Lūdzām Jēzus mācīto Tēvreizes lūgšanu, kā arī par mūsu nodarbību un mums pašiem. 


Stāsts šoreiz bija par Caķeju, un bērni uzzināja stāsta  pirmo daļu – kāpēc Caķejs bija visu ļaužu nemīlēts un neieredzēts cilvēks. Nākošajā nodarbībā uzzināsim, kā viņa dzīve mainījās, satiekoties ar Jēzu.  



Bībebles pantu mācījāmies, spēlējot „basketbolu” komandās – bērniem bija jātrāpa grozā papīra bumbas, kurās bija apslēpti panta vārdi, un pēc tam pašiem jāizveido pants pareizā secībā no atrastajiem vārdiņiem. Rezultās bija šāds:

„Kas nāk pie Manis, 
Es to tiešām neatstumšu.”
 (Jāņa 6:37)

Tad sekoja rokdarbs – bērni pagatavoja sev zaļas Caķeja cepurītes, un nākošā nodarbība viņiem atklās to, kāpēc cepurītes izkatās tieši tādas.



Noslēgumā apsveicām iepriekšējā mēneša jubilārus – Ediju un Emīlu, cienājāmies ar šokolādi un suliņu. Beigās palika arī laiks, lai vienkārši paspēlētos. 

Šajā nodarbībā visi bērni uzvedās vienkārši lieliski un uzmanīgi klausījās skolotājās – mums bija liels prieks un lepnums par viņiem visiem! Laikam jau brīvdienu labā atpūta ir nākusi visiem par svētību, un mēs ceram, ka tāpat tuprināsies arī turpmākās šī gada nodarbības!
 
Skolotājas – Nora un Irēna


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...