pirmdiena, 2013. gada 28. janvāris

27.01.2013.nodarbība: Jauns apģērbs - 1.klases grupa

Šodienas nodarbību iesākām ar „ielīmēšanos” apmeklējuma sarakstā. Tūliņ pēc tam kopīgi devāmies dziedāt, kur mācījāmies jaunas dziesmas, kā arī kustības vienai no tām. Kad atgriezāmies grupiņas telpās, sasēdāmies aplītī. Pārrunājām gan iepriekšējās nodarbības, gan nedēļas notikumus. Vienojāmies kopīgā lūgšanā, kur Dievam pateicāmies, ka esam veseli un varam būt kopā šajā svētdienā. Lūgšanu noslēdzām ar Tēvreizi.


Un tad jau turpat aplītī bijām gatavi klausīties stāstu. Ikviens no mums ir grēkojis vārdos, darbos un domās. Mēs visi esam grēcīgi un netīri, gluži kā ietērpti skrandās, taču Jēzus Kristus ir tīrs un bez grēka un vēlas mūs ietērpt taisnības jeb šķīstuma apmetnī. Jēzus Kristus 33 gadus dzīvoja bez grēka un pilnīgi pieņemams Dievam. Šī taisnība vai šķīstība Dieva acīs var kļūt arī mūsu, ja uzticamies Jēzum kā savam Pestītājam.


Kad stāsts bija izstāstīts, spēles veidā apguvām Zelta pantu. Bērniem uzdevums gluži kā tādiem sēņotājiem bija sameklēt sešas lapiņas ar sešiem dažādiem vārdiem. Kad tas bija izdarīts devāmies pie galda un centāmies no šiem atrastajiem vārdiem salikt šīs dienas Zelta pantu. Citam tas sanāca ātrāk, citam precīzāk, taču noslēgumā visi tikām pie īstā varianta, proti,

 „Ikviens, kas piesauc Tā Kunga Vārdu, tiks izglābts”
 (Rom. 10:13) 


Kad Zelta pants bija atkārtots, bija pienācis laiks kādam eksperimentam, kurā uzzinājām un sapratām, ka paši savā spēkā nevaram kļūt tīri/balti/nevainojami. Mums ir vajadzīgs Jēzus, kurš spēj mūs spodrināt, gluži kā eksperimentā izmantotos santīmus (no netīriem/tumšiem uz spožiem/gaišiem).



Laiks līdz nodarbības beigām vēl bija atlicis un bērni to izmantoja spēlējoties. Kāds būvēja vilciena sliedes, kāds cīnījās ar „aligatoru”, bet meitenes tikmēr klāja galdu un gatavoja pusdienas. Pirms devāmies mājup mums visiem bija iespēja nobaudīt meiteņu sagatavoto „maltīti”.




Skolotājas: Irēna un Sandra


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...