ceturtdiena, 2013. gada 24. janvāris

Kluba 46 gājiens uz Bērnu slimnīcu


22.janvarī noslēdzās Kluba 46 kalpošanas projekts „Piparkūku plāksteris”. Skolēni kopā ar skolotājiem devās uz Bērnu slimnīcas 5. nodaļu, lai mazajiem pacientiem uzdāvinātu galda spēles. Tās tika nopirktas par naudu, kuru ieguvām no pārdotajām piparkūkām, kuras bija cepuši paši skolēni.


Pirms došanās uz nodaļu ar skolēniem pārrunājām, ka mums nav ko baidīties, jo neejam vieni un savā spēkā, bet gan kopā ar Dievu. Un patiesi – tajā dienā slimnīcā esot bijusi izsludināta karantīna un mēs nemaz nevarētu iet uz nodaļām, bet neticamā kārtā tomēr varējām mazajiem pacientiem izstāstīt stāstus, kurus bijām sagatavojuši.

Sākumā mēs pastāstījām par to, ka šī dzīve nav viss un, ka ticot Jēzum Kristum un atgriežoties no grēkiem, mēs varam nonākt debesīs. Skolēni pastāstīja par to, kas nebūs debesīs:
·                Timotejs pastāstīja, kāpēc debesīs nebūs vajadzīgi kabatas lakatiņi;
·                Pauls izstāstīja, ka debesīs visi būs veseli un nevajadzēs zāles;
·                Krista iepriecināja tos, kuriem bail no tumsas, jo debesīs tās nebūs;
·                Justīne parādīja melnu kreklu un teica, ka debesīs nekad nebūs jāvelk sēru drēbes un jāiet uz bērēm, jo tur neviens nemirs.
·                Sandija nolasīja kopsavilka to cik debesīs būs labi unnolasīja lasījumu no Bībeles – Jāņa 3:16.


Pēc tam mēs kopīgi lasījām bezvārdu grāmatiņu, kas ar krāsu palīdzību izstāsta Evaņģēlija vēsti un katrs sev uztaisījām rokassprādzīti ar atbilstošo krāsu bumbiņām, lai tā kā atgādinājums par Vislabāko vēsti pasaulē paliek ikvienam uz rokas.


Noslēgumā izmēģinājām uzdāvinātās spēles  - Kluba 46 skolēnu mīļāko spēli Hali Gali kā arī Uno, Ligreto, torni, domino un dažādas citas atmiņas un prāta spēles.



Kad bijām atvadījušies no mazajiem pacientiem, pārrunājām to, ka patiesībā bijām devušies apciemot ne vien bērnus slimnīcā, bet pašu Jēzu – Mateja ev.25:35 – 40.

Tā Klubs 46 turpināja mācīties kalpot mazākajiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...