otrdiena, 2013. gada 22. janvāris

20.01.2013.nodarbība: Caķejs un Jēzus - 1.klases grupa

Nodarbību sākām ar reģistrēšanos plakātā. Tad devāmies uz kopīgo aplīti, kur kopīgi pārrunājām pagājušās nedēļas notikumus. Aizlūdzām par dažām vajadzībām un lūgšanu noslēdzām ar Tēvreizi, ko bērni mācēja ļoti labi, par ko liels prieks.




Tad sekoja turpinājums stāstam par Caķeju, kurš vēlējās ieraudzīt Jēzu, tāpēc bija noslēpies kokā. Tomēr Jēzus viņu pamanīja, turklāt zināja arī viņa vārdu, par ko Caķejs bija ļoti izbrīnīts. Jēzus vēlējās Caķeju apciemot mājās, par ko viņš bija patiesi priecīgs. Caķejs izmainījās un tapa glābts, jo pieņēma Jēzu Kristu savā sirdī. Tāpēc viņš nolēma pusi savas mantas atdot nabagiem un atlīdzināt tiem, kurus bija apzadzis.




Pēc stāstiņa atkārtojām pagājušās reizes Zelta pantu. Tas bija uzrakstīts uz zīmītēm, kuras bērni vienu pēc otras atvēra. Tad, kad to bijām vairākas reizes atkārtojuši, vārdus pakāpeniski aizvērām un mēģinājām to noskaitīt arī neredzot visus vārdus. Bērniem tas sanāca ļoti labi un Zelta pantu bijām iemācījušies no galvas.



Tad sekoja rokdarbs, kurā šoreiz bērniem bija jāizkrāso koks, kurā bija uzkāpis Caķejs un ar neparastām otiņām – zīmuļa dzēšgumiju galiem - jāuzzīmē koka lapiņas.

Tā kā bērni visu laicīgi bija pabeiguši, atlika laiks arī paspēlēties. 

Skolotājas Laura & Nora


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...