pirmdiena, 2013. gada 21. janvāris

20.01.2013.nodarbība: Caķejs un Jēzus Kristus aicinājums - 5-6 gadīgo bērnu grupa

Nodarbības sākumā, satiekoties ar bērniem, pārrunājām dažādas lietas un atkārtojām arī to, ko bērni bija uzzinājuši pagājušaja nodarbības reizē - to, kāds Caķejs bija bijis visas savas dzīves laikā, ka viņš bija muitnieks, kurš apkrāpa daudzus cilvēkus. Kad to bijām atkārtojuši, ķērāmies pie šīs reizes tēmas. Runājām par to, cik ļoti Caķejs gribēja redzēt Jēzu, ka tā dēļ pat bija gatavs kāpt kokā. Pārrunājām arī Jēzus mīlestību pret Caķeju un to, ka pēc tikšanās ar Jēzu, Caķejs mainījās, kļuva labs un visu, ko bija izkrāpis atdeva.

Pēc stāsta izstāstīšanas, spēlējām kādas spēles, lai varētu izkustēties. Iedomājāmies, ka esam Caķeji un kāpām "kokos", kas šoreiz bija krēsli, kā arī, spēlejām atkārtošanas spēli, kur jautājumu formā varējām vēlreiz pārrunāt, to, ko uzzinājām stāstā.

Kad spēles bija izspēlētas, gatavojāmies taisīt rokdarbu. Runājām par to, ka Caķējs pēc Jēzus iepazīšanas izmainījās un viņa sirds kļuva tīra un ļoti skaista. Tāpēc arī rokdarbā izvēlējāmies taisīt taureņus, jo tos Dievs ir radījis ļoti skaistus.





Tā nu bērni dažādos veidos varēja rotāt katrs savu taurenīti, padarot to īpaši skaistu.

Skolotājas: Laura un Elīna


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...