pirmdiena, 2012. gada 22. oktobris

21.10.2012. nodarbība: Matejs - 2.-3.klases grupa

Šodien ar bērniem svinējām Mateja dzimšanas dienu, priecājāmies un pateicāmies Dievam par šo draudzi!

Bērni izpētīja dažādas Mateja vietas un katrā no tām mēs klusāk vai skaļāk visi kopā novēlējām ‘Daudz laimes dzimšanas dienā!’. Paciemojāmies citās svētdienskolas grupiņu telpās, noskaidrojām, ka pa nedēļu tur nāk Mateja skoliņas bērni.




Izpētījām Gadsimta koku, uzzinājām, kāpēc tas tur ir un ko simbolizē, un kāpēc mums tagad ir tik skaistas svētdienskolas telpas.



Bērni izpētīja mācītāju bilžu sienu, izskaitījām, cik ganu ir bijis Mateja draudzes avīm visu šo gadu laikā.






Devāmies uz Kas-tes dzīvokli, lai apskatītu, kur tad pusaudži Matejā studē Bībeli. Kas-tes dzīvoklī bērni lika kopā galvas, lai noskaidrotu, kādas un cik tad ir Mateja kalpošanas nozares. Kā vienu no tām pārrunājām arī kalpošanu cilvēkiem, kam dzīvē iet grūtāk un gājām izpētīt vietu, kur cilvēki vāra zupu sadraudzības pusdienām.



Pēc tam devāmies uz Mateja bibliotēku izpētīt grāmatu un kausu plauktus.




Apskatījām kanceleju, kur tiek sagatavotas dievkalpojumu programmiņas. Visbeidzot apskatījām arī vietu, kur draudzes mācītājs strādā. Bērni, kas to vēlējās, varēja izmēģināt apsēsties mācītāja krēslā.

Tad devāmies atpakaļ uz grupiņu, lai uzspēlētu arī Mateja viktorīnas spēli (bērni bija klausījušies tiešām uzmanīgi un daudz zināja par Mateju). Vēlreiz pateicāmies Dievam par mūsu draudzi un devāmies nobaudīt dzimšanas dienas kliņģeri!

Jāpiemin, ka bērni bija ļoti organizēti un dievkalpojuma laikā, pārvietojoties pa baznīcu, no vairākiem cilvēkiem pat izpelnījās uzslavas par kārtīgo un savākto pārvietošanos.


Skolotāji Lāsma un Edgars


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...