ceturtdiena, 2012. gada 4. oktobris

3.nodarbība: Dievs ir... - 5-6 gadīgo bērnu grupiņa

Bija ļoti jauka nodarbība, un laiks paskrēja daudz ātrāk, nekā bija plānots!! :)

Nodarbību sākot (pēc dziedāšanas), ņēmām savus noteikumus, atkārtojām + pievienojām divus jaunus. Bērni ir ļoti atvērti, savas idejas par to, ko NEdrīkst, ļoti aktīvi izsaka. Tamdēļ kā pēdējo punktu uzlikām, ko DRĪKST :)

Pajautājām Bībeles pantu - divām meitenēm tas bija palicis prātā. Pēc tam, kad viņas bija saņēmušas divas spožas sirsniņas, pārējie arī ātri apguva. Arī tie, kuri bija ieradušies pirmo reizi! Pants, manuprāt, nebija no vieglākajiem, jo bērniem nevedās vārdu salikums "Dievišķās godības".

 „Visi ir grēkojuši, 
un visiem trūkst dievišķās godības”
 (Rom.3:23)



Pēc tam stāstīju stāstu, kurā izmantoju "mikrafonu". Kā "pasākuma vadītājai" man vairāk pievērsa uzmanību, ieklausījās. Stāsta otro daļu stāstīja Liene klusākā balsī un - - - klasītē iestājās pilnīgs klusums!!! :)

Tad ļāvām vaļu spēlēm. Kā jaunums bija DĪĶIS:  visi sasēžas uz ceļiem aplī, apļa vidū - dīķis, ārpusē - krasts. No sākuma vadītājs nosaka (ātras) komandas - Rokas dīķi! Rokas krastā! Rokas uz ceļiem! Vienu roku dīķi, vienu krastā! Pēc tam sākām improvizēt ar peldēšanu dīķi, makšķerēšanu, pikniku pie dīķa + paši bērni varēja izpausties ar savām idejām. Bērniem patika!

Tad pēkšņi jau parādījās pirmā mamma, un pārējos vecākus gaidot vēl paspēlējām spēli ar krāsu meklēšanu otra drēbēs :)



Elīna un Liene


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...