pirmdiena, 2012. gada 22. oktobris

21.10.2012.nodarbība: Matejs - 1.klases grupa

Šodien nodarbība Svētdienskolā bija daudz neierastāka kā citas reizes. Vispirms gan sanācām kopā klases telpās kā ierasts. Pēc tam devāmies uz M studiju, lai kopīgi ar citiem Svētdienskolas bērniem dziedātu un gatavotos nākošās nedēļas dziedāšanai dievkalpojumā. Atgriezāmies klases telpā un tad piedzīvojums varēja sākties.


Tā kā Mateja draudze šodien svinēja 145 gadu dzimšanas dienu, tad mēs devāmies iepazīt Mateju tuvāk, kā arī pabūt vietās, kur iepriekš neesam bijuši.

Vispirms mūsu ceļš veda uz sadraudzības zāli, kur tieši tobrīd bija māsu kopā sanākšana. Pēc tam devāmies uz draudzes kanceleju, kur noskaidrojām, kā tiek gatavotas dievkalpojumu programmiņas, un kur atrodas tas telefons, kad zvanām uz Mateju. Pēc tam devāmies uz mācītāja kabinetu. Ikvienam bērnam bija iespēja iesēsties mācītāja krēslā. Turpinājumā devāmies uz bibliotēku, kur apskatījām arī Mateja basketbolistu iegūtos kausus un medaļas.

Tālāk devāmies pie Gadsimtu koka, kur uzzinājām, kāpēc tas te ir. Tad savu ceļu turpinājām un devāmies uz augšu - Kastes dzīvokli, kur parasti kopā sanāk jaunieši. Ekskursijas noslēgumā devāmies uz pašu augstāko vietu Matejā un droši vien, arī pašu tumšāko- uz bēniņiem. Bērniem bija uzdevums- sameklēt bēniņu tumšajā telpā Zelta pantu rullīšus. Kad tie bija atrasti, kas nebija nemaz tik viegli, tad kopā skaļi nolasījām tos un atcerējāmies, kurus no tiem jau zinām.

Noslēgumā devāmies atpakaļ uz Svētdienskolas telpām, kur sagaidījām vecākus, lai dotos ēst gardo svētku kliņģeri!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...