svētdiena, 2012. gada 7. oktobris

UZRUNA BĒRNIEM: pakavs


Pakavus izmanto, lai apkaltu zirgus, tos liek zirgiem uz kājām, lai viņiem nenodiltu nagi un nesāpētu kājas, jājot pa cietu ceļu. Tomēr ir cilvēki, kuri pakavus izmanto pilnīgi citam mērķim. Viņi tic, ka pakavi var nest laimi un tos kar pie savu māju sienām. Kā tu domā, vai šāds metāla gabals var nest laimi, vai tam ir kāds īpašs spēks?
Ikviens cilvēks vēlas būt laimīgs un tie, kuri vēl nepazīst Dievu, meklē laimi lietās. Ir cilvēki, kuri ne vien kar pakavus pie sienām, meklējot laimi, bet nes arī kādas lietas sev līdzi. Šīs lietas, kuras, viņuprāt, nes laimi,  sauc par talismaniem, tie ir kādi īpaši akmeņi, piekariņi vai figūras. Varbūt arī tev ir kāda īpaša spēļmanta, kura Tev ir jāpaņem līdzi uz bērnudārzu, lai tev tur labi ietu? Vai varbūt tev ir kādas īpašas zeķes, kuras tev ir jāuzvelk pirms futbola spēles, lai to labi nospēlētu un tava komanda uzvarētu?  Bet vai lietām ir spēks un vai tās var darīt laimīgu?
Vienīgais, kas tev patiesi var palīdzēt, lai tava diena ir izdusies ir Dievs, jo Viņš ir radījis visu kas ir – debesis, zemi, tevi un tavas kājas, ar kurām tu spēlēsi futbola spēli un dosies savās dienas gaitās. Dievam pieder viss spēks un vara, un Viņš tev var palīdzēt, ja tu lūgsi palīdzību.
Nebēdā, ja tev ir kādas īpašas lietas, mums visiem tādas ir, tikai atceries, ka lietām nav vērts lūgt palīdzību un cerēt, ka tām ir spēks darīt tevi laimīgu. Lai kur tev būtu nepieciešama palīdzība – bērnudārzā, futbola spēlē vai mājasdarbos, lūdz palīdzību Dievam un Viņš atradīs veidu kā tev palīdzēt!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...