trešdiena, 2012. gada 14. novembris

11.11.2012.nodarbība: Jēzus apklusina vētru - 3-4gadīgo bērnu grupa

Nodarbību iesākām ar lūgšanu un pārrunājām to, ka šajā svētdienā mēs svinam Lāčplēša dienu. Bērni stāstīja, ka arī viņu mājas šodien rotā karogi un kā vakarā plāno iedegt svecītes par Latviju.
 
Šajā nodarbībā runājām par to, kā Jēzus kopā ar saviem mācekļiem laivā devās pāri jūrai un  brauciena laikā, kamēr Jēzus gulēja, jūrā sākās vētra, mācekļi bailēs modināja Jēzu un lūdza pēc palīdzības. Jēzus jūrai teica: „Klusu, mierā!”, un jūra kļuva mierīga (Mateja ev.8:23-27).
 
No stāsta mācījāmies, ka brīžos, kad mums ir bail un nejūtamies droši, ir jālūdz Jēzus palīdzība, jo Viņam viss ir iespējams!




Rokdarbiņā izgatavojām buru laiviņas. Bērni katrs savu laivu padarīja īpašu, izkrāsojot to un izvēloties buru savā mīļākajā krāsā.


Kad laivas bija gatavas, devāmies uz „mini” jūru, kur peldinot laiviņas, iztēlojāmies  kā jūrā sacēlās vētra un kā Jēzus tai pavēlēja rimties.



Pēc tam turpinājām iepazīt jūru, skrienot cauri viļņiem un slēpjoties tajos (jūras viļņi tika veidoti ar liela zila auduma palīdzību).
 
Katrs atzīmēja Svētdienskolas apmeklējumu, uzlīmējot uzlīmīti pretī savam vārdam. Skaitījām, cik reizes šogad esam bijuši nodarbībās un bērni, kuri bijuši jau uz 7 nodarbībām, saņēma uzlīmes ar Mateja baznīcas attēlu.
 

 Nodarbības beigās bija iespēja uzzīmēt katram savu stāstu, kā arī parotaļāties ar mantām. Tā kā Ziemassvētki nav tālu, bērni dziedāšanā jau sākuši mācīties Ziemassvētku dziesmiņas.

Ceram atkal visus satikt nākošajā reizē :)

Anita un Ieva


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...