pirmdiena, 2012. gada 5. novembris

4.11.2012.nodarbība: Pasaulei dotais vislielākais atrisinājums - 1.klases grupa

Nodarbību sākām ar reģistrēšanos. Tad kopīgi devāmies uz dziedāšanas nodarbību, kurā sākām mācīties jaunas dziesmas, jo šoreiz nodarbību vadīja jauni skolotāji.

Devāmies atpakaļ uz grupiņu un sasēdāmies aplītī, kur pārrunājām aizvadītās brīvlaika nedēļas notikumus un atkārtojām pagājušās reizes Bībeles pantu. Beigās vienojāmies lūgšanā, kur aizlūdzām par dažādām vajadzībām.


Pēc tam sekoja stāsts, kurš šoreiz atšķīrās ar to, ka bērni varēja iejusties lomās. Stāsts bija par kuģi Titāniku un kādu tā pasažieri – kristieti -, kurš, peldot ledainajā ūdenī, jautāja kādam vīram: „Vai tu esi pestīts?” Saņemot noraidošu atbildi, viņš sacīja: „Tici uz Kungu Jēzu, tad tu tiksi pestīts!” Šis vīrs gāja bojā, bet vīrs, kurš tika uzrunāts, tika izglābts un vēlāk stāstīja, ka uzticējies Kungam Jēzum, brīdī, kad tika uzrunāts. Bērni iejutās lomās, sēžot iedomātās glābšanas laivās, uzvelkot glābšanas riņķi un šļakstinot ūdeni pudelē, kas kopā radīja noskaņu, kura labāk palīdzēja iejusties stāstā. 


Tad sekoja nelielas svinības par godu oktobra jubilāriem. Taču tā kā oktobrī mūsu grupiņā nav neviena jubilāra, nolēmām svinēt to, ka esam glābti Jēzus dēļ.



Nodarbības beigās atlika laiks, lai bērni varētu arī paspēlēties.

Skolotājas Laura un Sandra


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...