piektdiena, 2012. gada 23. novembris

18.11.2012.nodarbība: Latvija - 1.klases grupa

Šoreiz uz Svētdienskolas nodarbību sanācām kopā Latvijas valsts dzimšanas dienā. Vispirms reģistrējāmies un noskaidrojām, kuri no bērniem ir aktīvi Svētdienskolas apmeklētāji. Tie kā pateicību vai uzmundrinājumu par 7 apmeklētām reizēm saņēma uzlīmītes ar Mateja logo. Tad devāmies kopīgi ar citu grupiņu bērniem dziedāt.

Pēc dziedāšanas aplītī kopīgi pārrunājām, kas ir tās lietas, kas mums vislabāk patīk Latvijā. Iepazināmies arī ar jaunu bērnu un viņa mammu. Kopīgi aizlūdzām par tām lietām, kas darīja skumjas mūsu sirdis un lūgšanu noslēdzām ar Tēvreizi.

Un nu bija pienācis laiks klausīties stāstu par kādu zēnu vārdā Tālis. Puisis no futbola treniņa bija atgriezies netīrs kā sušķis. Viņam bija jādodas mazgāties, bet tā vietā viņš vienkārši sēdēja un neko nedarīja. Bija pienācis laiks rīcībai, bet puisis nerīkojās. Arī Jēzus mūs aicina nākt un rīkoties un mūsu uzdevums ir atsaukties. Katrs saņēmām mazu aploksnīti ar kādu aicinājumu, kuru kopīgi mājās varam pārlasīt un pārrunāt ar vecākiem. 



Pēc uzmanīgas klausīšanās cītīgi atbildējām uz stāsta atkārtošanas jautājumiem un devāmies pie galda, lai veidotu rokdarbu, kas šoreiz bija plaukstiņa ar aicinājumu –Nāc pie manis! (Mateja ev. 11:28). Kopīgi norunājām, ka rokdarbs ir kā mūsu laiks rīcībai. Vienojāmies nedēļas laikā iedot/uzdāvināt šo plaukstiņu kādam draugam/ skolasbiedram, kas varbūt vēl neko nezina par Jēzu Kristu. Un to kā mums būs veicies uzzināsim nākošajā nodarbībā!

Skolotājas- Irēna un Sandra

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...