otrdiena, 2012. gada 27. novembris

25.11.2012.nodarbība: Uzticēties Jēzum - 1.klases grupa

Šo nodarbību, kā jau ierasts, iesākām ar reģistrēšanos. Katrs bērns, kurš reģistrējās, nosauca savu mīļāko krāsu. Šoreiz mums pievienojās jauna meitene, par ko mēs ļoti priecājamies. Pēc tam devāmies dziedāt. Bērni dziedāja ar prieku.

Devāmies atpakaļ uz savu klasi. Pārrunājām, kas labs katram aizvadītajā nedēļā ir noticis. Ja kādam bija aizlūgšanu vajadzība vai pateicība, tad viņš ar to dalījās, un mēs vienojāmies kopīgā lūgšanā, kuru noslēdzām ar Tēvreizi. 


Tad sekoja stāsts. Stāsts par diviem nerātniem puišiem – Pēteri un Jāni, kuri bieži vien iekļuva  nepatikšanās. Kādu dienu, kad viņi bija uzrāpušies tik augstu kokā, ka no tā nevarēja tikt lejā. Viņiem bija vajadzīga palīdzība. Jāņa tētis nāca glābt abus zēnus. Jānis uzticējās savam tētim un lēca, bet Pēteris neuzticējās Jāņa tētim un gaidīja citu palīdzību.
Mums ir jāuzticas Jēzum, ka Viņš var mūs izglābt, ka Viņš ir mūsu Glābējs. Mēs nevaram paļauties uz Jēzu, ja Viņam neticam. Lai pa īstam uzticētos Jēzum Kristum kā savam Pestītājam mums jānāk Viņa priekšā un jālūdz pēc glābšanas.

Šoreiz  Bībeles pantu mācījāmies no Jāņa 6:37.

"Katrs, ko Tēvs Man dod, 
nāk pie Manis, 
un, kas nāk pie Manis,
 to Es tiešām neatstumšu."

Katrs Bībeles panta vārds atradās uz savas papīra sloksnītes. Bērniem Bībeles pants bija jāsaliek pareizā secībā, kas arī izdevās.
 
Pēc tam gatavojām grāmatzīmītes ar šīsdienas Bībeles pantu. 


 
Skolotājas Nora un Laura





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...