otrdiena, 2012. gada 13. novembris

11.11.2012.nodarbība: Par Saulu - 1.klases grupa

Šoreiz mūsu nodarbībā bija tikai 7 bērni, un reģistrējoties mēs trenējāmies atcerēties savu draugu vārdus. Tad devāmies dziedāt, un sākām mācīties jau pirmās Ziemassvētku dziesmas. Tā kā bērni nupat bija baudījuši gan brīvlaiku, gan atgriešanos skolā, aplītī pārrunājām, kas tad katram labāk patīk – pavadīt laiku skolā vai mājās. Noskaidrojām, ka vairumam tomēr labāk patīk skolā, jo tur var daudz ko jaunu iemācīties. Bērni mācēja pastāstīt, ko mēs svinam Lāčplēša dienā, pārrunājām šīs vēsturiskās dienas notikumus. Tad pateicāmies Dievam par mūsu valsti, aizlūdzām par mums un arī par šo nodarbību.

Nu bija laiks klausīties stāstu par Saulu, ko vēlāk mēs pazīstam kā Pāvilu, un viņa brīnumaino ceļojumu uz Damasku. Šis stāsts mums parāda, cik dziļa ir Dieva mīlestība uz katru no mums, kā arī to, cik lielus brīnumus Dievs spēj darīt, pārvēršot cilvēku dzīves.  


Bībeles pants šoreiz bērniem pašiem bija jāsameklē, jo tas mazu puzzles gabaliņu veidā bija paslēpies mūsu klasītē. Un bērni ar azartu devās šajā uzdevumā – pavisam drīz visi gabaliņi bija atrasti un puzzle salikta. 






Pēc tam ķērāmies pie rokdarba, un šoreiz pagatavojām mazu, skaistu svečturīti, kas izdekorēts ar Latvijas karoga krāsām. 


Uz nākamo reizi lūdzām bērnus padomāt, kas ir tā viena lieta, kas viņiem vislabāk patīk savā Latvijā. Tā var būt gan vieta, gan lieta, gan kaut kas cits – nākošajā nodarbībā mēs to ļoti gribētu uzzināt!


Skolotājas – Nora un Irēna


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...