pirmdiena, 2012. gada 3. decembris

2.12.2012.nodarbība: Jēzus ir pasaules gaisma - 1.klases grupa

Nodarbību sākām ar reģistrēšanos. Tad devāmies uz dziedāšanas nodarbību un turpinājām mācīties dziesmas, ko dziedāsim Ziemassvētkos.
Kad bijām atgriezušies savā grupiņā, sasēdāmies aplītī un pārrunājām pagājušās nedēļas notikumus, kā arī lietas, par kurām vajadzētu aizlūgt. Kopīgi noslēdzām lūgšanu ar Tēvreizi. 
Pēc tam sekoja stāsts, kuru šoreiz skolotāja vizuāli attēloja uz auduma tāfeles ar dažādiem stāsta varoņu attēliem. Stāsta galvenā doma bija, ka tikai Jēzus var dot gaismu šajā tumšajā pasaulē:

"ES ESMU pasaules gaisma:
 kas seko Man,  
tas patiesi nestaigās tumsībā, 
bet tam būs dzīvības gaisma.”

Dievs sūtīja savu Dēlu, lai cilvēki šajā pasaulē tiktu glābti.  Tāpēc Viņš lika runāt uz cilvēkiem caur vīriem, kas runāja Viņa vietā. Stāstā uzzinājām par praviešiem Bileāmu,  Mihu un Jesaju,  un par to, ko viņi ir teikuši  par Jēzu.

Tad sekoja spēle, kurā, sadaloties divās komandās, vajadzēja nogādāt vēsti: „Jūs esat pasaules gaisma”.
 
Vēsts bija rakstīta uz papīra lapas, un tā bija jānogādā turot to starp ceļiem, kamēr skan zvaniņš. Tikko, kā tas pārstāja skanēt, ceļu vajadzēja turpināt nākamajam dalībniekam. Uzvarēja tā komanda, kura vēsti aizgādāja pirmā. Spēle izvērtās diezgan smieklīga un interesanta, turklāt šoreiz meiteņu komanda spēlē piedalījās aktīvāk, tāpēc otrajā reizē vēsti aizgādāja ātrāk un uzvarēja.  

Pēc spēles sekoja rokdarbs, kurā šoreiz gatavojām īpašus svečturīšus ar Bībeles pantu, kuru dzirdējām stāstā. 


 Tā kā šī bija mēneša pirmā nodarbība, kā ierasts, sveicām iepriekšējā mēneša jubilārus. Šoreiz kopīgi sveicām Ernestu, un pacienājāmies ar cienastiņu.


Skolotājas Laura un Sandra



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...