pirmdiena, 2012. gada 17. decembris

Kluba 46 Ziemassvētku svinības: Dieva vēstule Tev

Pastnieks ar riteni mums atveda vēstuli no Dieva, kura noteikti bija jāizlasa ikvienam bērnam.

Šajā vakarā arī Kluba 46skolotāji bija kļuvuši par pastniekiem, lai vestu bērnus cauri pasta nodaļām, katrā saņemot  un dažādos veidos izdzīvojot vēstules fragmentu. Atsevišļkie fragmenti bija kā puzle, kuru katra grupiņa salīmēja kopā.




DIEVA VĒSTULE TEV


Radīšana:
Šī ir Dieva vēstule Tev, un tā palīdzēs saprast, cik ļoti Dievs Tevi mīl. Viss sākās ar pasaules radīšanu, Dievs 7 dienās radīja - gaismu, debesis un jūru, zemi, spīdekļus naktij un dienai, zivis un putnus, sauszemes dzīvniekus un cilvēku, atpūtu un prieku. Vai esi iedomājies, ka Dievs savu mīlestību ielicis jestros kaķēnos, sārtā saulrietā, bērnu smieklos, zaļās pļavās un mežos, kā arī Tavos vecākos, draugos, skolasbiedros un arī Tevī?

Grēkā krišana:
Dievs visu bija radījis ļoti labu, bez vainas, bet pirmie cilvēki – Ādams un Ieva, izvēlējās nepaklausīt Dievam un viņu nepaklausības dēļ pasaulē ienāca grēks. Cilvēku sirdis kļuva grēka pilnas un cilvēki vairs nevarēja būt kopā ar Dievu, kurš ir pilnībā labs un kurā nav nekā slikta. Tā kā mēs esam Ādama un Ievas maz, maz, maz, maz.....bērni, arī mēs esam grēcinieki. Mēs paši nevaram tikt brīvi no grēka, tas mums ir NEIESPĒJAMI, bet pats sliktākais - grēka alga ir nāve!

Pravietojumi:
Kā zelta stīga visiem notikumiem Bībelē cauri vijas Dieva apsolījums sūtīt Glābēju, kurš visus cilvēkus - arī Tevi - atbrīvos no grēkiem un nāves, un vēstījums, kā Viņš piepildīja Savu solījumu. Dievs vēstures gaitā kādiem cilvēkiem (viņus sauca par praviešiem, jo tie līdzīgi kā pastnieki nogādāja Dieva teikto adresātam – kādam cilvēkam, kādai ļaužu grupai vai visiem pasaules iedzīvotājiem) ir uzticējis pastāstīt par apsolīto Glābēju. Kā Tu domā, cik norādes Bībelē ir par apsolīto Glābēju? Vairāk nekā 300! Un, kad pienāca īstais brīdis, viss piepildījās, tieši tā, kā Dievs ar praviešu palīdzību bija atklājis. Dievs jau pirms tūkstošiem gadu to pavēstīja, lai tādi patiesības meklētāji kā Tu, nezaudētu cerību.
Ja  atrodi vienu puzles gabaliņu, Tev ir cerība, ka atradīsi visus un saliksi bildi!

Jēzus piedzimšana:
Pienāca diena, kad senie pravietojumi sāka piepildīties.  Dievs caur Savu eņģeli pavēstīja Marijai, ka viņa dzemdēs Dēlu, un sauks Viņa vārdu: Jēzus. Tas būs liels, un Viņu sauks par Visuaugstākā Dēlu. Viņš valdīs mūžīgi, un Viņa valstībai nebūs gala.
Tajā laikā notika iedzīvotāju skaitīšana, un tādēļ Marijai kopā ar savu vīru Jāzepu bija jādodas uz Jāzepa dzimto pilsētu. Tā tika piepildīts Dieva plāna pravietojums par Glābēja dzimšanu Dāvida pilsētā - Bētlemē.  Kad Jāzeps un Marija turp nonāca, viņi nevarēja atrast mājvietu, tāpēc viņi palika kūtiņā, kurā piedzima ilgi gaidītais Glābējs – Jēzus Kristus.
Izaugot Viņš mācīja cilvēkiem par Debesu valstību, kurā caur Jēzu Kristu arī Tu vari nonākt, ja Tu no visas sirds nožēlo savus grēkus un tici Jēzum Kristum kā savam Kungam un Glābējam. Dievs šo vēstuli pilnā apjomā Tev ir nosūtījis Bībelē. Tagad, kad Tu zini Labo vēsti par Jēzu Kristu, Tev tā ir jāstāsta tālāk citiem.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...