piektdiena, 2012. gada 21. decembris

Piparkūku plāksteris



Jau otro gadu pēc kārtas Kluba 46 skolēni un skolotāji paši organizē kalpošanas pasākumu „Piparkūku plāksteris”. Skolēni krāja savu kabatas naudu, atsaucīga maiznīca mums noziedoja 8 kg piparkūku mīklas, skolēni sagatavoja kartona piparkūku pamatnītes, kuras kalpoja arī kā vieta, kur uzrakstīt Ziemassvētku sveicienus.




Un tad mēs sākām cept, cepām ilgi, un cepām daudz. Cepām tā, ka varējām piedzīvot, ka kalpošana nav tikai jautra sadraudzība, bet  arī sevis aizliegšana, kad piparkūku cepšana ir galīgi apnikusi. Visi neizturēja līdz beigām, bet daži uzticami turējās. Piparkūkas tika skaisti iesaiņotas un pēc dievkalpojumiem pārdotas. Liels bija skolēnu un skolotāju pārsteigums, redzot cik ātri tās pazuda, vēl lielāks prieks bija piedzīvot draudzes atbalstu, ziedojuma kastītē iemetot naudiņu, bet piparkūkas pat nepaņemot. Paldies!


Par iegūto naudu skolēni nopirks dāvanas un janvāra sākumā dosimies uz bērnu slimnīcu, iepriecināt tos bērnus, kuri brīvlaikā nevar atpūsties, bet kuriem ir jāveseļojas. Par to kā mums būs gājis slimnīcā mēs pastāstīsim Jums vēlāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...