pirmdiena, 2012. gada 3. decembris

2.12.2012.nodarbība: Marija un Eņģelis - 3-4gadīgo bērnu grupa

Nodarbību iesākām ar sarunām par to, kā aizvadīta nedēļa. Pēc tam būvējām lūgšanu namiņu un aizlūdzām par mūsu draugiem un radiem, kas bija apslimuši. 

 
Turpinot nodarbību, sasēdāmies pusaplītī un klausījāmies stāstā. Šoreiz stāsts bija īpašs - tika stāstīts par eņģeli, kas nāca pie kādas jaunas ebreju meitenes Marijas, kura bija saderinājusies ar savu draugu Jāzepu. Eņģelis Marijai pavēstīja kādu īpašu ziņu - viņai būs bērniņš, kurš ir Visaugstākā Dieva Dēls un visas pasaules Pestītājs. Marija bija ļoti satraukta ,bet viņa kalpoja Tam Kungam un uzticējās Viņam. 


Jāzeps arī uztraucās un vēlējas Mariju atstāt, lai nedarītu viņai kaunu. Tomēr Jāzepam parādījās eņģelis Gabriēls un teica, lai viņš ņem Mariju pie sevis. Tā Marija ar Jāzepu apprecējās.
 
Nodarbības turpinājumā mēs taisījām katrs savu eņģelīti, kuru varējām izkrāsot un uzzīmēt sejiņu. Ar šo eņģelīti var izrotāt Ziemassvētku eglīti. Katram eņģelītim ir piestirpināta sarkana lentīte, lai vieglāk būtu to ielikt eglītē.



Nodarbības beigās mēs svinējām dzimšanas dienas tiem bērniem, kas dzimuši Novembrī. Visi cienājāmies ar gardām piparkūkām un un sulu, kā arī daudz spēlējāmies un priecājāmies. :)



Lai katram svētīga šī pirmā advente!
Novērtēsim to, ka Dieva dotā dāvana mums ir tik liela un brīnišķīga! :)



Skolotājas Agnija un Alise


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...