otrdiena, 2013. gada 12. februāris

10.02.2013.nodarbība: Jauns apģērbs, 3.daļa - 1.klases grupa

Nodarbību sākām ar piereģistrēšanos, pēc kuras devāmies dziedāt.
Kad atgriezāmies klasē katram bērnam bija iespēja pastāstīt par to ziemas sporta veidu, kas viņam patīk vislabāk. Pēc tam vienojāmies kopīgā lūgšanā un Tēvreizē.

Šoreiz bērni dzirdēja trīs stāstus.
Pirmais stāsts bija par Augustīnu, kurš bija ļoti slavens rakstnieks un skolotājs. Augustīns bija dziļi iegrimis pasaules grēkos, bet māte par viņu lūdza Dievu. Viņš nebija apmierināts ar savu dzīvi, līdz viņš smagi saslima un sāka lasīt Bībeli. Viņš saprata, ka viņam ir vajadzīgs Kungs Jēzus Kristus. Augustīns atgriezās no saviem grēkiem un turpmākos 40 gadus kalpoja Dievam.

Otrais stāsts bija par kādu ķēniņu, kura dēlam bija kāzas. Kalpi saaicināja viesus kāzām. Ķēniņš ieraudzīja vīru, kurš nebija pienācīgi saģērbies un šim vīram tika liegts piedalīties kāzu mielastā. Bet labā ziņa ir tā, ka jaunās drēbes, apģērbs, kas dara mūs Dievam pieņemamus ir iegūstamas tieši tagad. Mums tikai ir patiesi jānožēlo savi grēki un jāpiesauc Kungs Jēzus kā savs glābējs.

Trešais stāsts bija par kādu zēnu, kurš vēlējās redzēt  ķēniņu, bet zēna drēbes bija noskrandušas. Sargi neļāva viņam iet pie ķēniņa. Bet tad kāds vīrs viņam uzlika savu balto apmetni. Tagad zēns drīkstēja doties pie ķēniņa. Šis laipnais vīrs bija ķēniņa dēls. Šis stāsts ataino to, kas notiek tad, ja uzticamies Kungam Jēzum.


 Tad atkārtojām Bībeles pantu, ko bērni bija mācījušies jau divās iepriekšējās nodarbībās:

Ikviens, kas piesauc tā Kunga Vārdu, 
tiks izglābts. 
(Rom. 10:13)

Daži bērni šo bībeles pantu izlasīja no Bībeles. Pēc tam to visi kopīgi atkārtojām no galvas. Tad bērni tika sadalīti divās komandās. Šis Bībeles pants bija jāsaliek puzles veidā. Bērniem tas ļoti labi izdevās, un abas komandas gandrīz vienlaicīgi salika puzli.



Pēc tam bērni krāsoja.


Šoreiz divi bērni saņēma grāmatzīmes par 17 apmeklētām nodarbībām.

Nora un Irēna




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...