pirmdiena, 2013. gada 4. februāris

3.02.2013.nodarbība: Jauns apģērbs - 1.klases grupa

Nodarbību sākām ar piereģistrēšanos plakātā un tad uzreiz devāmies uz dziedāšanas nodarbību. Kad bijām padziedājuši, gājām atpakaļ uz savu grupiņu, lai apsēstos aplītī un pārrunātu pagājušās nedēļas notikumus. Aplīti, kā ierasts, noslēdzām ar lūgšanu par dažādām vajadzībām un Tēvreizi.


Tad sekoja pagājušās reizes stāsta turpinājums, kurā šoreiz bija runa par Jozuu, kurš saņēma jaunās, tīrās „Dieva drēbes” – Jēzus Kristus šķīstuma tērpu, kurā varam dzīvot ikdienas.


Zelta pants:
 „Ikviens, kas piesauc Tā Kunga Vārdu,
 tiks izglābts.” 
(Rom. 10.13)





Pēc stāsta noklausīšanās, dzirdētais varēja pārvērsties praksē, jo sekoja spēle – stafete -, kurā katram dalībniekam bija jāsaņem un jāuzvelk „jaunās drēbes”, lai varētu nogādāt mantiņu attiecīgajā punktā. Bērniem veicās labi un ar „drēbju uzvilkšanu” problēmas neradās.



Tad sekoja rokdarbs, kurš atbilda šīs nodarbības tēmai –„Jauns apģērbs”. Bērniem bija doti balti papīra cilvēciņi, kuri bija „jāapģērbj” ar jaunajām, krāsainajām drēbēm. Bērniem uzdevums patika, un viņi lika lietā savu fantāziju, attēlojot cilvēciņos gan sportistus, gan savus radiniekus, gan paši sevi.



Nodarbības noslēgumā atzīmējām janvāra mēneša jubilejas, kuras šoreiz bija Agatei un Ritvaram. Pacienājāmies ar garšīgo cienastiņu un vēl bija atlicis laiks arī nedaudz paspēlēties ar mantām.

Skolotājas Laura&Sandra


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...