trešdiena, 2013. gada 20. februāris

UZRUNA BĒRNIEM: Izšūšana



Reiz kāds mazs bērniņš pieskrēja pie savas omītes un vaicāja, ko viņa tur krēslā sēžot dara? Omīte atbildēja, ka izšujot. Bērniņš gribēja apskatīties kā tā izšūšana izskatās, bet omīte teica, ka viņa drīz pabeigs un tad parādīs to, kas ir izdevies, bet tikmēr mazbērniņam ir jāpasēž un jāpagaida.


Mazais bērniņš nosēdās uz grīdas pie omītes kājām un skatījās uz izšuvumu no apakšas. Bērniņam no apkašas izšuvums šķita pavisam neglīts – tur bija kādi mezgli, krāsas bija jocīgi saliktas kopā, tur bija arī kādi tumši diegi un izšuvums neveidoja skaistu rakstu vai zīmējumu, tas izskatījās juceklīgs un nesaprotams. Mazais bērniņš pavisam atklāti, kā jau to bērni mēdz darīt, teica: „Omīt, neizskatās, ka Tev kaut kas labs un skaists tur sanāks.” Bet omīte mierīgi pasmaidīja un noteica, ka vēl nedaudz ir jāpagaida un ka no tās puses, no kuras skatās bērniņš, nevar vēl spriest kā viss beigās būs.

Pēc kāda brītiņa omīte pabeidza savu izšujamo un pasauca bērniņu apskatīties otru pusi, kuru līdz tam bērniņš neredzēja un tur parādījās brīnišķīgs zīmējums - ...... Tas bija pilnīgi kaut kas cits nekā nekārtīgais juceklis, kuru varēja redzēt no apakšas.

Līdzīgi ir ar tavu dzīvi. Iespējams tu jau esi piedzīvojis vai vēl tikai piedzīvosi kādus grūtus brīžus savā dzīvē, kad lūgšanā Dievam jautāsi: ”Dievs, kāpēc tā notiek manā dzīvē? Kāpēc ir tik sāpīgi un nesaprotami? Kāpēc manā dzīvē ir tādi tumši diegi, kāpēc viss nevar būt gaišs?” Bet atbildi uz šiem jautājumiem tu varēsi ieraudzīt tikai debesīs, kad sapratīsi, kāpēc tavā dzīvē bija nepieciešami kādi mezgli un tumši diegi, lai kopā izveidotos skaista bilde. Tas, kas Tev pagaidām ir jādara, ir jāuzticas Dievam un jāļauj, ka Viņš ir noteicējs, ka viņam pieder audums, adata un diegs un, ka Viņš ir tas, Kurš izšuj tavu dzīvu, lai beigās tā būtu skaista bilde, kura pagodina Dievu.








Adaptēts pēc God's Embroidery  http://redmondfamily.com/Family/Object-Lessons

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...