pirmdiena, 2013. gada 25. februāris

24.02.2013.nodarbība:Pazudušais dēls. 2.daļa. - 1.klases grupa

Šajā nodarbībā bija tikai 5 bērni, tāpēc, ja nu kāds no mūsu grupiņas ir slims, tad vēlam viņam ātru atveseļošanos!

Sākām, kā parasti, dziedot 3 jaukas dziesmas, kas šodien bērniem padevās īpaši labi, jo visām dziesmām bija jāmācās līdzi arī kustības, kas padara dziedāšanu interesantāku.


Aplītī runājām par bailēm, un secinājām, ka mūsu pirmklasnieki ir diezgan bezbailīgi, tomēr ir vērts atcerēties, ka pat baiļu brīžos mēs neesam vieni – mums blakus vienmēr ir Jēzus, kam mēs varam lūgt palīdzību. Šoreiz katrs bērns izmēģināja, kā ir pašam piedalīties kopīgā lūgšanā – bērni izvēlējās vai nu teikt kādu pateicību, vai arī lūgt par kādu savu vajadzību, un tas izdevās ļoti labi.



Tad sekoja Bībeles stāsts, kur Nora atklāja, kā tad beidzās pazudušā dēla gaitas svešumā un kā tēvs viņu sagaidīja mājās. Arī mums ir labi zināt, ka mūsu Tēvs Dievs vienmēr ir gatavs mums piedot mūsu kļūdas, ja no sirds gribam pie viņa atgriezties.



Bībeles pantu šoreiz bērniem nācās „atšifrēt” pašiem, jo tas bija paslēpies slepenā kodā.



Pēc tam visi izkustējāmies, spēlējot jautro spēli „Augļu salāti”, kas bērniem tā patika, ka viņi pat negribēja to beigt!


Nodarbības noslēgumā visi varēja radīt paši savu pazudušā dēla stāstu – zīmējot, aplicējot vai kā citādi. Ernests pat izlocīja lidmašīnu, ar ko pazudušais dēls var atgriezties mājās. :)

Skolotājas –Irēna un Nora


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...